dilluns, 2 de juny del 2008

Perquè la gent adolescent comença a fumarr??!!

La veritat segons les enqüestes que he realitzat sobretot la gent que diu de petita que de gran mai fumarà pero la crua realitat no es aquesta.

Cada cop la gent comença a fumar de mes petita. On anirem a parar??!!

Al menys la gent amb la que he parlat m'han dit que el primer cop que olores l'olor del tabac et fa veritable fastic però quant ja las anat holorant doncs et vas acostumant fins a cert punt que et comença a agradar. Fins que un dia una persona et diu que si vols provar i et comença a insistir fins que dius: valee pero numes una... y bueno et trobes amb que no ho fas prou be, i beus que els altres ho fan com si res i vas probant probant fins que et quedes enganxat.

Jo personalment trobo que fumar es una bestiesa que l'únic que fa es
ferte anar apitjor.I ja sé que el que he posat sembla una bestiesa pero que al menys serveixi d'alguna cosa quan la gent et pregunti: -Vols provar?

1 comentaris:

Anna M. ha dit...

Kyung....no provis res del que et digui la gent que provis, ni del que vegis que fan la gent del teu voltant, el teu germà inclòs. Ets un tio genial, amb empenta, gràcia, salero, caus bé a tothom, i aconseguiràs el que vulguis, només treballant una mica més del que ho fas ara mateix. Oblida't de tabacs i coses pitjors, i viu la vida tal com és, sense "fugides".
La redacció té bastantes faltes d'ortografia, però està bé. Tens un 6.
Bones vacances!
anna